THEY SAY WHAT GOES UP MUST COME DOWN

Första riktiga skolveckan nu, har gått bra än så länge men så är det ju ganska lugnt nu också. Idag hade vi handledning första lektionen, sen svenska i 60min?, språk i 90min, HKK i 80min, lunch i 60min, NO i 80min och sist ansvarstid i 45min. På HKK fick vi storstäda halva köket, (4 olika kök i två olika rum) verkligen STORSTÄDA. Jag, Dalia och Cassandra i en grupp, otippat va? Haha. men skriver mer imorgon. Ska gå och lägga mig nu, har sjukt ont i huvudet, igen..
CassAnnDal ♥

music ♥

Här är min underbara spellista från Spotify, hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör. Verkligen kärlek till dom låtarna ! ♥

rösta på min och lillebrors?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


rösta på mig? (a)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Livet är enkelt.
Man fattar ett beslut och blickar aldrig tillbaka.

tonight it's movienight ♥

Idag har jag varit hos storebror en sväng, trevligt att få träffa honom en stund :) Han lät mig spela ett sjukt roligt lastbilsspel, som jag fick lite, lite, lite, lite, lite, lite damp på ...... Men hur kul som helst, så när vi skulle åka därifrån sa jag "I'll be back!" hah! Tråkig humor men men.. Nu ska jag ta och duka fram lite och sen äta, sen ska jag vara med Karin och kanske träffa Ewa en sväng :) Ska även se hela trion av Pirates of Caribean och hela trion Rambo ikväll, myyys :)

my 4 hero's ♥



yes, i do like dark pictures !



the only exception ♥

Är trött trots att jag sov till halv 11 idag. Sitter nu och laddar över lite bilder till datorn från kameran. Tänkte lägga upp lite bilder här på bloggen, eftersom jag har så himla tråkigt.. Men iaf, idag vet jag inte vad som händer. Ska duscha efter att jag lagt in bilder här, eller kanske bada.. Sts, iaf Bror och Liza kanske kommer hit, vi pratade ju om att dom skulle äta middag här igår men då kunde dom inte och då frågade dom om dom inte kunde komma idag ist, men vi får väl se. Men jag måste snart beställa tid hos NFI, ska avfärga mitt hår och fixa guldbrunt ist, och sedan färga mina ögonbryn som jag är så himla less på för att är så ljusa och fula. Ska spara längd på håret också så jag inte har så kort och så mycket uppklippt. Aja, skriver mer sen kanske.. Beror på vad som händer..
Mer bilder kommer sen. Bilder sen jag och Cassandra skippade idrotten, det här var ett sneakpeak av det, typ...

don't want no paper gangsta ♥

Gjorde mat åt mor ikväll, grillad flintastek, klyftpotatis, grekisksallad och beasås. (y' Storebror och Liza kunde inte komma så då vart det bara jag och mamsen.

Like sunshine on a rainy day ♥

Godmorgon, typ.. Vaknade vid 12 idag, eftersom nu har jag ingen huvudvärk ! Och när jag väl får det så vet jag hur jag ska ta bort den, funkar inte vid alla tillfällen men det hjälper definitivt. Idag har jag ätit frukost också, bra jobbat Annie. Men nu ska jag städa rummet, sen duscha och sen försöka sälja lite världsnaturfonden saker, nån som vill ha? Isf är det bara att höra av sig... Mejladressen till bloggen står på min profil. Men nu måste jag gå ifrån datan, det här funkar inte heller..
En sommarkväll, -08 eller -09.. Alexandra och Karin ♥

the right way ♥

Nu har jag varit hos världens bästa moster. Älskar henne sjukt mycket, finns ingen bättre person än hon ! ♥ Nu har hon masserat min nacke och lossat upp lite muskler som var väldigt hårda. Min käke var "fastlåst" åt höger håll så den har hon lossat upp så nu måste jag koncentrera mig på att inte bita ihop så mycket som jag gjorde förut utan att ha munnen lite öppet. Och dricka mycket vatten. Hon har även lossat lite på min höft som var väldigt sned, tur att jag har min moster, Mi, som vi barn kallade henne när vi var små för det var väl för svårt att säga Marie. ;p Ska tillbaka till moster den 26/8 för hon skulle "lossa" lite bak på ryggen också. Men nu ska jag gå och fixa lite sallad. Mamma håller på med maten så då ska jag hjälpa henne lite. Potatisgratäng med kallskuren skinka till, mums !
Bästa moster Mi ♥

strange feeling ♥

Godmorgon på er. Klockan är snart 11 och jag är uppe, fantastiskt. Ska äta frukost nu och sen åka till moster som ska kolla på min nacke och förmodligen rygg eftersom jag har haft konstant huvudvärk i tre veckor snart. När jag var på Gotland, (1 vecka) åt jag ett helt alvedon paket som består av 20 tabletter. och igår tog jag 2 alvedon och 4 migrän tabletter, och inget hjälpte. Aja, Kan väl vara någon kota som ligger fel eller något, eller så är det som min syster säger. Att jag får biverkningar av alla tabletter jag äter.. Well I better dash, skriver mer sen.
Bild sen Viggos namnkalas den 17/7. Jag serverade champange... (klicka på bilden så blir den större)

does your fucking conscience bother you?

Kom hem för en tiominuter sen och har fortfarande ont i huvudet. Tror f*n att jag avlider snart, ont som satan gör det. Men har iaf haft en trevlig kväll uppe i Krokom. Fick middag där och sedan åkte Mona, jag&Lena och red med Nina. Gick sjukt bra, ramlade nästan av, NÄSTAN. Fick värma upp Isabina till att Mona skulle rida henne. Dom andra hoppade men jag ville inte det än eftersom jag inte är så bra som dom andra är, men nästa gång jag ska rida så ska jag börja med bommar och sedan jobba mig uppåt. Bra plan ! Men nu väntar sängen för snart somnar jag här vid datan och det blir inge bra..


Bild från Gotland/Fårö. (Ej redigerad) (KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DOM STÖRRE!)


Samma bild från Gotland/Fårö. (Redigerad)


Im fine, I just don't know what I wan't..

just beacuse ...

Bara för att du Dalia inte ska hata mig, så skriver jag några rader... Men skaffa blogg själv hurrudu ! ;p
Aja, skolan börjar om cirkus 2veckor. Längtar faktiskt efter att få träffa alla igen och att få börja plugga igen. Har ju typ tappat allt nu på sommarlovet... Inte bra, men sommarlovet har väl varit helt okey. Har varit hundvakt större delen av lovet och sen har jag varit en sväng i Krokom, och så har jag varit på Gotland också med Ewa och hennes mamma. Nu på söndag åker jag till morfar nere i Vansbro och stannar där några dagar. Längtar sjukt mycket efter att få träffa gammgubben, så får väl se vad som vi hittar på. Kameran följer såklart med så det kanske blir några bilder då.. Nej men här kan man inte sitta, funderar på att ta mig en dusch och sedan ta några alvedon för min huvudvärk.
(hihi) tjoooobre Dalia !

Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS