didn't we almost have it all

Dålig som f*n på att uppdatera I know. Men när jag sitter vid datorn kollar jag bdb, facebook, ec, några bloggar och några klädhemsidor. Det och spelar är det enda jag gör vid datan, när jag väl sitter. Vilket har blivit mer sällan nu mera. Och så ska det fortsätta, inge bra att sitta mycket vid datorn. Bättre med teven ^^ Haha, nej lika dåligt det, bättre att göra något nyttigt. Tex ut och åka bobb med en kompis/kompis, eller åka skidor/snowboard eller vad som helst. Vinter är underbar. Ut och fota eller vad som helst. Ja det märks ju iaf att jag är en vinter människa då jag älskar snön (; Längtar redan till nästa vinter... (a) Jaja, nu ska jag ta och fixa lite grejer och sen gå och lägga mig. Ska försöka gå på skolan imorgon, beror på hur jag mår.

Vill att du ska vara här hos mig i Ösd nu! I love you

take take take it all

Eftersom min käre vän Dalia skäller på mig för att jag inte bloggar, eller lägger in saker så får jag väl göra ett litet inlägg då.. Eller en årsresume av året 2010 typ..

2010
* Började vara med Dalia sjukt mycket, varje dag på skolan och ganska ofta utanför. Det var ju tur för det visade sig att vi blev ungefär såhääääääääääääär tighta med varandra. ♥

* Åkte till Gotland med min allra bästa vän Ewa och hennes mamma. Hade otroligt roligt, missade dock yran men en vecka på Gotland med bästavännen slår det lätt ! ♥

* Var ute och fotade mer och mer..

* Åkte till Åre med storasyster
* Var med då världens underbaraste Viggo hade namnkalas ♥
* Var otroligt lite i Krokom/Kälen.. :'/
* Åkte till Skara med storasyster
* Fyllde 15 år.
* Åkte till Ås med ungefär hälften av klassen och hade 2 super bra dagar. Det var tiden då vi verkligen var en bra klass. 
* Lärde mig massor om mig själv, och förändras ganska mycket. Från den blyga tjejen som inte vågade säga så mycket, och inte riktigt säga vad hon tyckte och tänkte, till att vara den jag är nu. En tjej som säger vad hon tycker och tänker, står för vad hon säger och är mycket, men inte helt, självsäker i sig.

I would go through all this pain.
Take a bullet straight through my brain.
Yes, I would die for ya baby.
But you won't do the same.

Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS