ledig vecka

Var i Bräcke på skolan i fredags, pratade med Rebecca, min mentor, och fick reda på att jag skulle på möta på torsta i tisdags klockan 10. Åkte till Bräcke i måndags igen och gjorde klart en bokresention och en samhälls uppgift och sen var jag klar med allt där. Åkte till torsta i tisdags och pratade med studie - och yrkesvägledaren där. Har en hel del att ta igen eftersom dom har pluggat biologi hela förre terminen och jag har inte pluggat det sen i nian, så jag ska plugga biologi på biologilektionerna och på dom andra lektionerna som jag redan läst klart. Känns som om jag kommer kunna lite biologi efter den här terminen. Även fast det blir mycket plugg och sånt så känns det enda hur bra som helst, är hur pepp som helst på att börja skolan nu på måndag. Skogsvårdare känns helt rätt faktiskt!

Happines comes from within

obeskrivligt

Ska till Bräcke på måndag för att lämna tillbaka några böcker och lite annat, på tisdag ska jag på möte på Torsta och sen börjar jag där. Skönt att slippa både Bräcke och idioterna där.. 

Min kära lilla prinsessa måste jag tyvärr ta ner. Det tar emot extremt och jag vill verkligen inte men hennes höfter är inte bra alls och jag vill inte att hon ska gå omkring och ha ont. Jag har haft henne i två år, inte så lång tid nej, men hon är en familjemedlem och hon har varit med mig hela tiden. När jag bodde i Bräcke så hade jag med henne dit. Vart jag än ska så har jag med henne. R älskar henne också så jag har henne här, när jag åker på skolan så tar R hand om henne, hon är ganska lätt att älska för er som inte träffat henne. Världens mysigaste, gladaste och charmigaste. Dock syns det på henne att hon är dålig, hon ramlar i trapporna när vi ska gå ut och ibland när hon ska gå nånstans och det står t.ex ett par skor ivägen så ramlar hon över dom.
 
 
Mattes hjärta ♥

Som tur är har jag en underbar pojke som finns där för mig hela tiden.
Obeskrivligt hur mycket du betyder för mig. ♥

sju månaderfredag och bilder

Bilderna är oredigerade, jag varken vill eller kan redigera bilder, blir aldrig riktigt bra. Men så vill jag också att den som tittar på bilden ska se den naturliga skönheten i bilden och kunna se saker som det är. Jag är ingen proffsfotograf utan jag fotar mest för att jag tycker det är roligt när jag får till bra bilder.

Wilda, min kära prinsessa. ♥
 

Kung

 

helg

Jajjamensan, fick helg nu idag. Ska iväg och kolla min rygg imorgon så jag hinner inte till skolan varken före eller efter så tar och myser ner mig i soffan ikväll med världens bästa och kollar på nån film eller om det är något bra på teven. Nu ska jag ta och hjälpa till med maten och sen ut och gå med min lilla prinsessa, Wilda. Ska försöka lägga in iaf några foton ikväll om jag får till överföringen..

drivlinaDet tråkigaste som finns, drivlina. Har prov på torsdag, alltså om 2 dagar, i VAB, har jag pluggat? Nej. Jag ska ju hoppa av den här linjen så jag förstår inte riktigt varför jag behöver plugga det här fortfarande..? Aja, får försöka se ut som om jag pluggar så slipper jag få frånvaro iaf ;)

morgonkaffe

Det är morgon och fint väder, jag har precis kommit in från en promenad med Vilda, R ligger & sover så sött och jag sitter & dricker mitt morgon kaffe.

Jag tänkte lägga upp några foton sen, så skriver mer då. ♥

Följ mig så följer jag dig!

Följ min blogg med Bloglovin.

2013

Nu var det längesen jag skrev nåt på den här lilla bloggen, tänkte bara skriva några rader och säga att jag lever. Jag är lycklig och jag njuter av mitt liv så datorn kommer inte riktigt i första hand men jag kan ju försöka blogga nångång då och då, lägga upp lite fotografier som jag själv fotat eftersom kameran är med nästan hela tiden. 
 
Skriver nåt, när jag har nåt roligt att skriva om.
 
 
Mitt hjärta ♥

Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS