fredag

Japp, idag är det fredag och har varit hemma idag och igår också. Mår så jävla dåligt och är så less på det. Jag har ont i huvudet hela tiden och orkar knappt göra någonting alls. Lesslessless! Men eftersom jag börjar vara lite van med att ha värk hela tiden så följde jag med Rasmus till hans morfarssyster och hjälpte till och bytta däck på bilen. Drack kaffe och fikade där och sen åkte vi till hans mamma för att prata lite. Åkte och handlade och nu har vi ätit middag. Chili con carne med chili chips, det var mums och nu sitter vi framför teven och degar. Har ätit lite blåbärspaj som vi fick av Rasmus mamma och nu ska vi väll kolla om det finns något bra på teven ikväll eller om det blir att sova, pensionärsaktigt? Åhjoru.. Pensionärspower!

Bild från Yran 2011 tror jag det var.. Roligare år från man leta efter, minnen! ♥
 

yesterday is history, tomorrow is a mystery

Jag är ju som väldigt dålig på det här med att blogga men jag har skola och så har jag haft väldigt stora problem med huvudet, har haft huvudvärk nästan konstant i tre veckor nu men jag ska till doktorn på måndag så jag hoppas på att få någon rätsida på vad det är. Idag och igår har jag varit hemma för huvudvärken och har haft feber också, så jag har bara legat i sängen och sovit. Tog och beställde lite kläder också, nästan aldrig gjort det utan köpt direkt i butik, kändes ganska bra.. Beställde två par jeans, lite underkläder, ett par fina ballerina skor, två stycken tröjor och en jacka som det var rabatt på. Tänkte lägga ut någon bild när jag fått hem allt, vilket jag får nån gång nästa vecka. 
Jag och lille Viggo för några veckor sedan ♥

lördag, middag & mys

Eftersom det är lördag så tog jag och lyxade till det med middagen. Det fick bli lasagne och en god sallad till det. Om ett tag kommer bästa vän och hennes kille hit, vi ska titta på film och bara mysa ner oss lite i soffan. Ska gå och slänga soporna och damma av mattan sen är det bara och vänta på Ewa och Micke.. 

just give me a reason

Less på stan och på alla människor här. Less på att folk tar så mycket för givet och inte förstår någonting över huvudtaget. Jag vill bort, ut på landet, ut till skog och fjäll. Jag passar verkligen inte att bo i lägenhet i och bo inpå massor av människor. Trots att jag gjort det i stort sett hela mitt liv. Det är något som saknas, som jag återfår så fort jag åker ut till någon bekant som bor bortanför stan. Jag återfår det där som saknas bara jag kommer ut i skogen, ut på fjället eller bara får gå ut och slippa den här täta människodjungeln. 

Jag har suttit nästan hela kvällen och kollat efter stugor och hus som jag länkat till mamma för att se om hon förstår vinken och kanske blir intresserad av något utav husen./stugorna.. 

Helt allvarligt så skulle jag kunna bo såhär som på bilden ovan. Utan telefon och internet, bara få vara ifred  och njuta av det som finns omkring en. 

~~~~~~jag försöker men orkar inte~~~~~~

jag saknar dig så extremt mycket.
ord finns inte för att kunna beskriva det.
mattes hjärta, vi ses snart. ♥

lite av allt


 
 

strövtåg i hembygden

Länge sen jag skrev, jag vet. Men jag har haft fullt upp, med vad? Ingen aning.. Skola och livet kanske, har inte känt att jag haft tid helt enkelt.
Idag fyller min kära hela tjugo år, grattis
Gjorde en egen variant av engelsk frukost och gav pojken, köpte en ljuslykta och ljus till honom eftersom han tycker om ljus men ljuslyktan var med om ett litet missöde.. Ett golv låg i vägen, men men en underbar, mjuk, och lagom doft av vanilj sprider sig ändå i rummet även om ljusen inte står i en liten lykta.

Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS