I'll never stoop so low again I guess I don't know my own strength

Hej på er, typ.. Vaknade vid tio över åtta idag, eftersom vi vridit tillbaka klockan en timme så kändes det lite konstigt att ligga kvar i sängen då klockan egentligen var tio över nio. Varför kan vi inte bara ha en tid? Och slippa byta tider. Vinter tiden är ju den normala tiden så när vi väl vänjt oss med den, kommer vi måsta byta tillbaka till sommartid igen.. Hm... Aja. Idag blir det iaf till att städa rummet, ladda kameran, ta ett bad, gå ut & fota, och försöka få med lillebror ut och kasta lite boll, har blivit väldigt inne på bollsporter numera, undra om det går i släkten...? Storebrorsan har ju spelat fotboll i typ hela sitt liv. Lillebror har spelat fotboll väldigt mycket, och spelar nu amerikans fotboll. Jag har spelat fotboll i några år men slutade tyvär, och nu när jag väl vill ta upp fotbollen igen så har jag problem med knän och ben, känns inte bra.. Men får väl hoppas det går över. Aja, men måste nog sätta igång med mitt rum, det är ungefär lika stökigt som dom där i "Samlandet har tagit över mitt liv" eller nåt. Det är sjukt ! Men kanske kommer några bilder sedan.
Peace ♣

somebody to love'

Sitter på skolan nu i datasalen med Cassandra och ska försöka skriva på min krönika. Skriver om unga föräldrar, det går väl sådär. Men hoppas den blir bra iaf och att jag får åtminstone ett Godkänt. Skriver kanske när jag kommer hem, ska förmodligen på stan först och sen på kvällen kanske det blir att åka på gårn' och vara med folk.

Peace out !
I wish we had another time,
I wish we had another place,
But everything we have is stuck in the moment,
And there's nothing my heart can't do,
To fight with time and space,
Cause I'm still stuck in the moment with you

Run This Town

Tjo? Tja? Hej? Hejsan? Vafan ska man skriva egentligen? Jag tänker ju knappast köra en "Tjatja bloggen!" Haha, never!  Aja.. Får väl fundera på det ett tag,,
Hemma idag med, mår fasiken värre idag än jag gjorde igår. Feber, ont i huvudet, (känns som om någon sitter och petar på själva hjärnan,, för er som ville veta...) och trött uta helvete... Igår och idag var jag ju hemma, och ändå kliver jag upp och väcker lillebror Anton för att han inte ska stanna hemma och få skolk, och vad får man för det? Jo inte någonting. Låg i soffan och hade en av mina vanliga migrän attacker, han kan springa upp och hämta alvedon, men vatten, nej det får jag fanimej kliva upp själv och hämta. Konstigt att man blir sur eller? Men skitsamma, nu har mitt huvud blivit lite bättre, så ska väl ta och plugga lite mer, och får se hur jag mår imorgon om jag ska gå på skolan då eller inte. Men skriver något sen, püss.

Feeling it coming in the air,
hear the screams from everywhere,
I’m addicted to thrill,
Its a dangerous love affair,
Can’t be scared when it goes down,
got a problem tell me now,
Only thing thats on my mind is who gon run this town tonight,
who gon run this town tonight,
We gon run this town!

All I wanted was you, here with me, but all I got was a phone call

Har rensat bort alla skor jag varken vill eller kan ha nu, så nu vart det lite mer plats än förut. Har tvingat brorsan att rensa bort dom han inte använder, och mamma har påbörjat bortrensningen, så nu blir det mer plats. Lika bra det, man kan inte ha typ tusen par skor i en tre & 1 halvas lägenhet på tre personer. Funkar liksom inte.. Men aja, nu ska jag ta matematikboken och plugga lite och sen klockan nio börjar Legenden om Zorro på sexan, så den måste man ser innan man går och lägger sig. Är trött som fasiken, har förmodligen feber, ont i halsen och huvudet. Men jag vill inte hamna efter i skolan i år igen så det är bäst att jobba på ändå, det är ganska lätt nu också så det går ganska fort. Håller på med potenser och tiopotenser, och jag tycker faktiskt att det är kul med matte. Klar med kapitel ett nu men håller på med blandade uppgifter tills att vi får börja med andra. Men nu kan jag tagga ner lite i skolan iaf.. Igår, (Tisdag) var det ju HKK-prov så det är iaf över, och NO-projektet är inlämnat, nu är det bara So-n som vi håller på med nu. Jag kan iaf inte komma på något mer som vi har precis nu... Aja, ha en bra kväll.
I miss you ♥


Maybe there is a God above
But all I’ve ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew ya
And it’s not a cry that you hear at night
It’s not somebody who’s seen the light
It’s a cold and it’s a broken hallelujah


6 oktober

Förlåt för sämst updatering men har bara inte orkat blogga någonting. Men nu är jag hemma och sjuk så nu får jag väl nåt tillfälle att skriva lite. Vaknade vid sex av att väckarklockan ringde, stängde av den om somnade om till sju då den ringde igen. Ringde mamma då och sa att jag inte orkade gå på skolan för jag hade för ont i hela kroppen och halsen. Så har tagit det lite lugnt nu, kollat på en film, en av mina favoriter, Miss Potter. Där Renee Zellweger spelar rollen som ogift 32-åring, som tillslut hittar en man hon vill och ska gifta sig med. Sommaren då dom är ifrån varandra går hennes nästan-make bort i någon sjukdom. Det är ju förbaskat att man ska grina på denna film också, har gått och blivit lite blödig har jag insett... Gråter till nästan varje film som är bara en gnutta sorglig, även teveprogram, tex Grey's Anatomy m.m. Aja, nu ska jag äta lite lunch och sedan städa undan lite mer, och plugga, det måste jag göra...

Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS