svart är ingen färg det är så man känner sig, tom är ingenting och det var tomt i mig

Sov till cirkus 11 idag. Jobbade först på knattediscot igår kväll, 18.00 - 22.00, sedan var jag med en kompis en sväng, sen gick jag in, satte mig och kollade på en film och skulle sova men så gick jag ut med en kompis igen. Kom hem igen vid typ halv 2 sjukt trött så jag gick och la mig. Skönt! Idag vet jag inte vad som händer, skulle vilja åka till Krokom en sväng och rida,, men vi får se. Ska iaf följa med mamma till Lillänge sen får vi se. 

vill ha!

vi måste gå härifrån innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss

Skolan är snart slut och då slutar vi, dom flesta som är född -95, nian. Skönt att slippa skolan i ca tre månader för att sedan börja gymnasiet och gå det i tre år? Ja fast nej. Jag har faktiskt blandade känslor, förut tyckte jag att det skulle bli så sjukt skönt att slippa grundskolan och bli "vuxen" men det känns ändå ganska jobbigt att lämna tryggheten med att vara äldst på skolan och att känna alla som går på den. Alla lärare, elever, städare, till och med vaktmästare. Men så vet jag att gymnasiet kommer bli grymt om jag kommer in på det jag vill, och om jag bara gör det till en bra tid. Kommer såklart sakna min störda klass, alla glada och ledsna stunder, allt bråk och skitsnack, men jag kommer alltid komma ihåg klass 9L för de den är, UNDERBAR!

~

Tänk hur nära döden är egentligen. Även fast vi inte tänker på det, finns den precis runt hörnet. Vi skojar ofta om döden, ofta om dom som också är död fast som vi inte känt. När någon i sin omgivningen går bort börjar man fundera lite extra på varför det var just den personen som gick bort. Varför kunde dom inte tagit någon annan istället? Man förstår inte hur stor påverkan döden har på livet förens man upplevt det.
Jag själv har aldrig varit med om att någon i min omgivningen gått bort, aldrig, förens nu. Det är då man börjar fundera. Fundera på att man kanske borde visa sin omgivningen att man tycker om dom mer. Visa att man bryr sig. Även fast jag inte kände personen, utan bara träffat och pratat med honom någon gång, känns det ändå. Tänk att livet är så skört.

R.I.P

om du var vaken skulle jag ge dig allt det där, jag aldrig ger dig. men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dagCopyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS