don't say a word

Godkväll, åkte till moster idag för att hjälpa henne lite på gården. Kom hit vid tolv, kört traktor, eldat grenar/kvistar och lekt med Kezzika. (Mosters hund) Nu väntar jag på mat. För dom som ville veta så blir det fläskfilé med potatis och förhoppningsvis sås.. Aja, skriver kanske något när jag kommer hem. Ska lägga in lite bilder också.


Peace, ♥

 
Jag vill verkligen, verkligen, verkligen, verkligen åka till London, England. Skulle göra nästan vad som helst för att få åka dit!


drake bell - down we fall ♥

Alltså herre min gud. Hur kan man låta sina små döttrar gå ut på en scen i så här små kläder och dansa en sådan dans till en sådan låt? Hur tänker föräldrarna egentligen? Visst är tjejerna sjukt begåvade men vafan?


i really wanna be with you

Rihanna ft Drake - What's my name?

you know that I'll protect you always now through the thick and thin until the end

Är hemma och sjuk idag också, fjärde dagen giltig. Det suger för jag vill så gärna vara på skolan med Dalia, men mina bihåler gör så förjävla ont så jag hade tyvär inte klarat av dagen helt. Så bättre att vara hemma idag också och sen gå imorgon och på fredag. Just nu sitter jag hemma och gör inget särskillt, lyssnar på musik och gosar med Missan (katten), har forsatt städat mitt rum också som jag började med igår. Det går framåt. Visar sen hur det blev.. Pratade nyss i telefon med Dalia också som ska ha matteprov nu, lycka till vännen. ♥ Och har även varit ute och fotat lite, ska ut och fota mer också nu då det är så fint. Jag har egentligen ingenting att skriva men har tråkigt så gör det ändå.. Men ska ut och fota lite mer nu sen fortsätta städa rummet. Skriver kanske något senare.

Now it's gonna get harder
and it's gonna burn brighter
and it's gonna feel tougher each and every day
so let me say, that i love you. ♥


im not afraid to take a stand

Världens bästa teveprogram som går på MTV är seriöst My Life As Liz. Söndagar klockan 20.00. Love it !

baby take my open heart and all it offers cause this is as unconditional as it'll ever get

Long time nothing written? Har inte haft något att skriva men ska försöka sammanfatta lite från MTV's EMA som var för några dagar sedan, har bara inte haft tiden att bloggat något. Men tänkte lägga in en liten diss bara innan jag springer och hämtar mina halstabletter och börjar fixa lite ny musik. Är förkyld, och var hemma från skolan idag så måste ju ha något att göra. Men men, dissen lyder ... :


Allt folk som "hatar" Justin Bieber, bara för att han är grymt duktig och att nästan alla tjejer typ "älskar" honom. Avundsjuka tror jag det heter..? Jo det var det. Asså ge upp, bara för att folk "mobbar" honom psykiskt kommer han inte lägga av med musiken. Musiken är ju hans liv, han älskar att sjunga. Och den här nyheten med att han inte skulle vara Justin Bieber 16 år, utan en 51 årig pedofil. Jag menar, kom igen! Vad är det för töntigt? Och alla massa grupper på Facebook, t.ex 'Wait, Justin Bieber is a 15-year old guy? I thought he was 9. And a girl.' Säger bara en sak... TÖNTIGT!! Justin Bieber är en duktig sångare och han borde istället få beröm för att han på bara några år blivit så pass känd som han är.

Det var i alla fall allt som jag hade att skriva för tillfället. Peace out !

Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS