obeskrivligt

Ska till Bräcke på måndag för att lämna tillbaka några böcker och lite annat, på tisdag ska jag på möte på Torsta och sen börjar jag där. Skönt att slippa både Bräcke och idioterna där.. 

Min kära lilla prinsessa måste jag tyvärr ta ner. Det tar emot extremt och jag vill verkligen inte men hennes höfter är inte bra alls och jag vill inte att hon ska gå omkring och ha ont. Jag har haft henne i två år, inte så lång tid nej, men hon är en familjemedlem och hon har varit med mig hela tiden. När jag bodde i Bräcke så hade jag med henne dit. Vart jag än ska så har jag med henne. R älskar henne också så jag har henne här, när jag åker på skolan så tar R hand om henne, hon är ganska lätt att älska för er som inte träffat henne. Världens mysigaste, gladaste och charmigaste. Dock syns det på henne att hon är dålig, hon ramlar i trapporna när vi ska gå ut och ibland när hon ska gå nånstans och det står t.ex ett par skor ivägen så ramlar hon över dom.
 
 
Mattes hjärta ♥

Som tur är har jag en underbar pojke som finns där för mig hela tiden.
Obeskrivligt hur mycket du betyder för mig. ♥

Kommentarer
Postat av: Sarah

Fyfan stackars både dig och hunden :( jobbigt val :( skulle falla ihop... <3

Svar: Ja det är extremt jobbigt, känns ibland inte värt att kliva upp bara för att man verkligen inte kan tänka sig en dag utan henne.. <3
annie mohlin

2013-01-26 @ 19:00:22
URL: http://www.nattstad.se/sarahceciliacollin

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Copyright Annie Molin
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS